nauhaTOIMINTA-AJATUS
Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys ry toimii Lahdessa alueensa perinteikkään ympäristön vaalimiseksi ja kehittämiseksi sekä järjestää erilaista asukkaiden yhteistoimintaa, retkiä ja kokoontumistilaisuuksia. Yhdistys on aloittanut toimintansa 1.3.1957 nimellä Asemantaustan Omakotiyhdistys.

LIITY JÄSENEKSI
Jäsenmaksu on 10.00 euroa / vuosi ja se on ruokakuntakohtainen. Ilmoita maksamisen yhteydessä nimesi ja yhteystietosi jäsenluetteloa varten. Olemme perustamassa myös sähköpostilistaa tiedottamisen tehostamiseksi, joten anna sähköpostiosoitteesi jos haluat olla siinä mukana.

Maksun saaja: Anttilanmäki-Kittelän asukasyhdistys ry
Tilinumero: FI19 4212 0010 1989 56.
Pankki on Helmi Säästöpankki. Käytä aina yllä mainittua IBAN-tilinumeroa. Tarvittaessa voit tulostaa itsellesi tästä pankkisiirtolomakkeen. HUOM! Pankki ja tilinumero ovat muuttuneet.

Asukasyhdistyksen Y-tunnus on 2833716-6.

OTA YHTEYTTÄ
Asukasyhdistykseen saat yhteyden parhaiten
sähköpostilla: asukasyhdistys@anttilanmaki.fi

Voit myös ottaa yhteyttä sihteeriin, rahastonhoitajaan tai muuhun yhdistyksen toimihenkilöön, joiden nimet löytyvät johtokunnan kokoonpanolistasta. Jos yhteydenottosi koskee yhdistyksen www-sivuja, laita sähköpostia webmasterille jari(at)arkhelminen.fi tai soita 0500-481991.

ANTTILANMAKI

TIERNAPOJAT

SÄÄNNÖT


JOHTOKUNTA 2019


TOIMINTAKERTOMUS 2017


TOIMINTASUUNNITELMA 2018


 

 


ANTTILANMÄKI-KITTELÄN ASUKASYHDISTYS RY